tovingredients@gmail.com

Асортимент

Аннатто (натуральний барвник)


Барвник для сирів 100% натуральний (рослинного походження)

Барвник 100% натуральний , рослинного походження і в нормальних кількостях абсолютно нешкідливий!
Не додають сирам ніяких сторонніх присмаків і запахів!
Стабільність кольору зберігається і під час визрівання!

Барвник Аннато (ВИСОКОЇ концентрації: 10мл на 100-200л молока) - традиційно використовується при виробництві сирів, для додання приємного , жовтого кольору.
Не плутаємо з синтетичними аналогами!
У зимовий період ,через відсутність зеленого корму, а буває і при його наявності , сири виходять "блідуваті", особливо з козячого молока. Багатьом такий сир здається не апетитним.
А такі сири як Маасдам, Рокфор, Чеддер (американський), Канталь - ми взагалі звикли бачити яскраво жовтими. При приготуванні Мармурового або Мармурового листкового сиру, такий барвник Вам необхідний!
Сири приємного, жовтого кольору, більше подобаються дітям , ніж їх "білі" анналоги.
Можливе використання в будь-який вид сиру, за Вашим бажанням.
Особливо рекомендуємо при покупці комплектів для приготування сирів: Реблошон, Маасдам, Радамер,Чеддер, Шропшир Блю, Лімбургер, Домашній, Муан, Морб`є і Мармуровий.
Барвник вноситься в молоко перед внесенням ферменту, по 1 крапельці. Чи можна розмішати потрібну кількість барвника в 100мл молока і влити в весь обсяг переробляється молока.
У середньому на 10-12 л молока потрібно додати 10капель.
Дозування мл - на 10л молока 0,1 - 0,5 мл Аннато.
Для дуже насиченого жовтого кольору - 1мл Аннато на 10-12 л молока.
Якщо готуємо Реблошон, Муан, Морб`є...то барвник додається в розсіл для обмивання сиру.
Кількість барвника, що вноситься в молоко, залежить від :

- виду сиру
-обсягу молока
-пори року
і Вашого смаку!
Розфасовка флакони по 10 мл (100-200л молока)
Концентрація норбіксіну в барвнику Аннато - 2,9