tovingredients@gmail.com

Асортимент

Пластифікатори-покриття для сиру


Яскраво виражений смак напів-твердих та твердих сирів створений завдяки «натуральному процесу дозрівання». Ключовим моментом у створенні особливого смаку сиру та консистенції кори є використання покриття для сиру. Сир не є повністю закритий парафіном чи фольгою, проте покритий дисперсії покриття на водній основі. Ці покриття дають повільне вивільнення вологості з сиру та допомагають запобігти утворенню цвілі на сирі впродовж процесу дозрівання. Дана технологія водного покриття довела свою ефективність більше ніж 50 років тому.

Зменшення вивільнення вологи без впливу на смак;
Захист кори від механічних ушкоджень та утворення цвілі.
Газопроникність (наприклад СО2, О2 ,тощо);
Покращення зовнішнього вигляду сиру.